search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:53
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Τουρκία: Συγκλονίζει η γυναίκα του Ρουστού – «Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, δίνει μάχη ζωής»

01.04.2020 09:07
Κορωνοϊός: Πήρε εξιτήριο ο παλαίμαχος Τούρκος τερματοφύλακας - Media

 

Κρίσιμες ώρες περνάει ο παλαίμαχος Τούρκος διεθνής τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός πριν από λίγες ημέρες στον κορωνοϊό

Η σύζυγός του, Ισίλ Ρετσμπέρ μίλησε για την κατάσταση του αλλά και για τα συμπτώματα τα οποία εμφάνισε, εξαιτίας του ιού.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει το protothema.gr, εξέφρασε την αισιοδοξία της, ευχαριστώντας τους γιατρούς για την βοήθεια τους.

«Οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά ελπίζω από ‘δω και πέρα η κατάσταση να είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν και είναι στο πλευρό μας», δήλωσε η Ισίλ Ρετσμπέρ.

«Eίναι μια μάχη ζωής, μια μάχη ενός ανθρώπου κόντρα σε έναν νέο ιό άγνωστο ως τώρα. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση, διότι ο κορωνοϊός φτάνει γρήγορα στους πνεύμονες. Ο Ρουστού είχε πυρετό επί μέρες, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και χωρίς όρεξη. Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, ανέπνεε με δυσκολία και είχε έντονο βήχα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50