27/11/2020 19:06:43

Ο Γιώργος Κιμούλης βάζει την πανδημία σε εισαγωγικά και ανοίγει συζητήσεις

Ο Γιώργος Κιμούλης βάζει την πανδημία σε εισαγωγικά και ανοίγει συζητήσεις - Media

 

Μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί εξέφρασε ο Γιώργος Κιμούλης αναφερόμενος στον κορωνοϊό που πλήττει όλον τον πλανήτη τις τελευταίες βδομάδες.

Ο ηθοποιός βάζοντας τη λέξη πανδημία σε εισαγωγικά, έγραψε: «Η "πανδημία” ως εργαλείο περίσπασης, στοχεύει στη φυσικοποίηση της κρίσης» με τον Θοδωρή Αθερίδη να απαντά άμεσα και μεταξύ τους να αναπτύσσεται ο ακόλουθος διαδικτυακός διάλογος.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό πριν, και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου ο Γιώργος Κιμούλης, αναφερόμενος στο γνωστό σε όλους μας πια “μένουμε σπίτι” είχε γράψει τα εξής:

«Στον αποκλεισμό μας (γιατί τώρα έτσι οφείλουμε να κάνουμε - το αντίθετο αυτή τη στιγμή θα ήταν εγκληματικό!), τουλάχιστον ας μη σταματήσουμε να σκεφτόμαστε... γιατί αν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, θα συνηθίζουμε π λ έ ο ν τα Πάντα και το επόμενο βήμα θα είναι η εδραίωση (η διαμόρφωση έχει ήδη αρχίσει εδώ και καιρό) του νέου ανθρωπολογικού τύπου: ο συνηθίζων τα πάντα... είμαστε δύο βήματα απ' την ολοκλήρωση του... homo habitus... ».

 


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.