search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:44
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Κιμούλης βάζει την πανδημία σε εισαγωγικά και ανοίγει συζητήσεις

01.04.2020 11:25
Ο Γιώργος Κιμούλης βάζει την πανδημία σε εισαγωγικά και ανοίγει συζητήσεις - Media

 

Μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί εξέφρασε ο Γιώργος Κιμούλης αναφερόμενος στον κορωνοϊό που πλήττει όλον τον πλανήτη τις τελευταίες βδομάδες.

Ο ηθοποιός βάζοντας τη λέξη πανδημία σε εισαγωγικά, έγραψε: «Η “πανδημία” ως εργαλείο περίσπασης, στοχεύει στη φυσικοποίηση της κρίσης» με τον Θοδωρή Αθερίδη να απαντά άμεσα και μεταξύ τους να αναπτύσσεται ο ακόλουθος διαδικτυακός διάλογος.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό πριν, και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου ο Γιώργος Κιμούλης, αναφερόμενος στο γνωστό σε όλους μας πια “μένουμε σπίτι” είχε γράψει τα εξής:

«Στον αποκλεισμό μας (γιατί τώρα έτσι οφείλουμε να κάνουμε – το αντίθετο αυτή τη στιγμή θα ήταν εγκληματικό!), τουλάχιστον ας μη σταματήσουμε να σκεφτόμαστε… γιατί αν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, θα συνηθίζουμε π λ έ ο ν τα Πάντα και το επόμενο βήμα θα είναι η εδραίωση (η διαμόρφωση έχει ήδη αρχίσει εδώ και καιρό) του νέου ανθρωπολογικού τύπου: ο συνηθίζων τα πάντα… είμαστε δύο βήματα απ’ την ολοκλήρωση του… homo habitus… ».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:44