search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:44
MENU CLOSE

Πέθανε από κορωνοϊό ο ηθοποιός Άντριου Τζακ

01.04.2020 11:27
Πέθανε από κορωνοϊό ο ηθοποιός Άντριου Τζακ - Media

 

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 76 ετών από επιπλοκές του κορονοϊού και ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Major Caluan Ematt στο Star Wars και ως σημαντικός δάσκαλος διαλέκτων του Χόλιγουντ.

Η εκπρόσωπος του, Τζιλ ΜακΚάλοου επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση με δήλωσή της στην εφημερίδα Evening Standard, αναφέροντας ότι ο Βρετανός ηθοποιός πέθανε την Τρίτη (31/3) στο Νοσοκομείο του Αγίου Πέτρου στο Σάρεϊ, στο Ηνωμένο Βασίλειο Δυστυχώς, η σύζυγός του, επίσης δασκάλα διαλέκτου, Γκαμπριέλ Ρότζερς δεν μπορούσε να είναι μαζί του τις τελευταίες του στιγμές .

Η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα στην Αυστραλία, δημοσίευσε στα social media: «Ο Άντριου Τζακ διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από δύο ημέρες. Δεν είχε κανένα πόνο και έφυγε ειρηνικά γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του ήταν σύσσωμη “μαζί” του».

Η εκπρόσωπός του δήλωσε ότι ο Τζακ Άντριου εξακολουθούσε να εργάζεται πριν από τον θάνατό του, πιο πρόσφατα στην επερχόμενη ταινία Batman του Ματ Ριβς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:44