29/05/2020 06:52:03

Πορνοστάρ με λαμπρή καριέρα τα παράτησε όλα και κατατάχθηκε στους πεζοναύτες των ΗΠΑ (Photos)

Πορνοστάρ με λαμπρή καριέρα τα παράτησε όλα και κατατάχθηκε στους πεζοναύτες των ΗΠΑ (Photos) - Media

 

Η Vienna Rose γνωστή πορνοστάρ και υπέρλαμπρο αστέρι στις ταινίες ενηλίκων πήρε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Εγκαταλείπει τη βιομηχανία του θεάματος και θα καταταγεί στο σώμα των πεζοναυτών των ΗΠΑ. Θα γίνει στρατιωτίνα. 


Η ανάγκη που την έκανε να αλλάξει τη ζωή της δεν ήταν οικονομική. Ίσα ίσα σαν αστέρι του θεάματος έβγαζε χρήματα και με το παραπάνω. Η Vienna τα παράτησε επειδή ανακάλυψε στα 20 της χρόνια ότι η βιομηχανία πορνό δεν έχει τόση λάμψη όση ήλπιζε. 


Η ίδια έκανε την αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, «Πάντα το όνειρο μου ήταν να γίνω στρατιωτικός και τώρα ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσω. Έζησαν δυο ολόκληρα χρόνια στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων και έβγαλα αρκετά λεφτά. Όμως αυτό το επάγγελμα δεν είχε λάμψη.» Και η ίδια στην ανάρτηση της έγραψε: «Η Vienna Rose πέθανε. Τελείωσα με το πορνό»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.