29/05/2020 08:11:35

Το αφεντικό έγινε ρεζίλι: Σε βιντεοκλήση με τους υφισταμένους του πάτησε τα εφέ και έγινε… πατάτα

Το αφεντικό έγινε ρεζίλι: Σε βιντεοκλήση με τους υφισταμένους του πάτησε τα εφέ και έγινε… πατάτα  - Media

 

Το μέσεντζερ έχει ένα κουμπί όταν κάνει βιντεοκλήση το οποίο δημιουργεί διάφορα εφέ γύρω από το πρόσωπο σου. Μπορείς να το πατήσεις και το πρόσωπο σου να γίνει δράκος, ή να βάλεις γυαλιά, περούκα, μύτη κλόουν κ.α. Έχει και ένα κουμπί που εάν το πατήσεις το πρόσωπο σου γίνεται μια ζωντανή πατάτα με μάτια και στόμα. 
Το κουμπί αυτό φαίνεται ότι πάτησε καταλάθος το αφεντικό μιας επιχείρησης που έκανε τηλεδιάσκεψη με τους υφισταμένους του, οι οποίοι δεν πάνε στη δουλειά λόγω κορωνοϊού και εργάζονται από το σπίτι.


Το αφεντικό έγινε μια ζωντανή πατάτα και οι υφιστάμενοι του προσπαθούσαν σε όλη τη βιντεοκλήση να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Κάποια στιγμή το ίδιο το αφεντικό το κατάλαβε και μάταια προσπαθούσε να επαναφέρει το πρόσωπο του στην οθόνη αντί αυτού της πατάτας. 
Στιγμιότυπο από το συμβάν ανέβασε κάποιος υπαλληλος της εταιρίας στο twitter και έγινε πανικός. Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι είδαν το περιστατικό και όλοι γελούσαν.
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.