03/06/2020 01:33:01

Κορωνοϊός: Σε ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούν περισσότερο το ίντερνετ οι Έλληνες

Κορωνοϊός: Σε ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούν περισσότερο το ίντερνετ οι Έλληνες - Media

 

Σε σοβαρό κίνδυνο παραμένουν οι τηλεπικοινωνιακές υποδομές της χώρας από την προτροπή να αναπτύξουν όλοι πλήθος διαδικτυακών δραστηριοτήτων. Η κατάρρευση του Netflix στη Μεγάλη Βρετανία έδειξε τα όρια του συστήματος της online ψυχαγωγίας. Καταλαμβάνει πολύ χώρο στο Internet και θέτει σε κίνδυνο τις υπόλοιπες απαραίτητες λειτουργίες που χρησιμοποιούν οι Έλληνες χρήστες όπως είναι η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση, τα δίκτυα στα νοσοκομεία, στις τράπεζες και στα σούπερ μάρκετ.

Η πανδημία αναδεικνύει την αξία των σταθερών τρόπων μετάδοσης σήματος και προγράμματος, πριν έρθουν και τα μηνύματα από τη Μεγάλη Βρετανία. Οι υποδομές σε κεραίες για το ραδιοφωνικό και το τηλεοπτικό πρόγραμμα, οι δορυφόροι και τα σχετικά πιάτα επιτρέπουν την πλήρη κάλυψη της χώρας, σε αντίθεση με το internet, που δεν είναι σε θέση να καλύψει την ανάγκη της ψυχαγωγίας.

Πηγή: typologies.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.