search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα κατά Γεωργούλη: «Εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε, τι κάνετε τώρα για τους καλλιτέχνες;»

02.04.2020 06:43
Βάνα Μπάρμπα κατά Γεωργούλη: «Εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε, τι κάνετε τώρα για τους καλλιτέχνες;» - Media

 

Την έντονη διαμαρτυρία της για την έλλειψη πρόβλεψης από την πολιτεία, σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που θα έχουν να διαχειριστούν οι καλλιτέχνες, μετά το τέλος του κορωνοϊού και της καραντίνας, εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός με μια οργισμένη ανάρτηση στο facebook, στρέφεται κατά του Υπουργείου Πολιτισμού ενώ “φωτογραφίζει” τον Αλέξη Γεωργούλη απευθυνόμενη σε “ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε”

Διαβάστε την ανάρτησή της

«Καλό μήνα. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού….. τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες …μουσικοί συνθέτες ηθοποιοί.. σκηνοθέτες.. που την επόμενη μέρα .. ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα… ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαίνει… και οι καλλιτέχνες πώς θα βγουν όταν εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ… ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πώς θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς ..και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους… μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ. τώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών. και εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε.. τι κάνετε τώρα ..πού είναι η φωνή σας …ΝΤΡΟΠΗ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52