search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18
MENU CLOSE

Άδωνις για εισπρακτικές: Μπορούν αν τηλεφωνούν σε όσους δεν προστατεύονται από τα μέτρα

02.04.2020 07:07
Άδωνις για εισπρακτικές: Μπορούν αν τηλεφωνούν σε όσους δεν προστατεύονται από τα μέτρα - Media

 

Διευκρινήσεις για τις εισπρακτικές εταιρείες και τις πρακτικές τους εν μέσω κορωνοϊού, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος μιλώντας στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο, τόνισε πως «όσοι δεν ανήκουν στην περίμετρο της προστασίας αυτοί πρέπει να πληρώνουν τα χρέη τους και σε αυτούς μπορούν να παίρνουν τηλέφωνα. Η 3μηνη αναστολή έχει δοθεί σε όσες κατηγορίες πολιτών έχουν χαρακτηριστεί πληττόμενες. Δηλαδή οι δικαιούχοι των 800 ευρώ, οι επιχειρηματίες που οι επιχειρήσεις τους ανήκουν στους ΚΑΔ κλπ. Το 75% του πληθυσμού ανήκει στις πληττόμενες κατηγορίες. Αυτοί που δεν ανήκουν, όπως για παράδειγμα είναι ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων, που παίρνουν κανονικά τον μισθό τους, πληρώνουν κανονικά».

«Δεν ενθαρρύνουμε τη γενική παύση πληρωμών. Όσοι είναι πληττόμενοι έχουν 3μηνη αναστολή, όσοι δεν είναι,οι εισπρακτικές μπορούν να παίρνουν τηλέφωνο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18