search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:53
MENU CLOSE

Μπαλαούρας: Γκάφα «ολκής» με selfie δίπλα στον νοσηλευόμενο Μανώλη Γλέζο – «Ειλικρινά ταπεινά συγνώμη, έκανα τραγικό λάθος»

02.04.2020 07:14
Μπαλαούρας: Γκάφα «ολκής» με selfie δίπλα στον νοσηλευόμενο Μανώλη Γλέζο - «Ειλικρινά ταπεινά συγνώμη, έκανα τραγικό λάθος» - Media

 

«Θύελλα» αρνητικών σχολίων προκάλεσε η «έμπνευση» του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία selfie του από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται χαμογελαστός δίπλα στον νοσηλευόμενο σε κακή κατάσταση Μανώλη Γλέζο.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία συνόδευε το δημοσίευμα του Μ. Μπαλαούρα στο προσωπικό του ιστολόγιο υπό τον τίτλο «Ο Κομαντάντε Μανώλης Γλέζος», το οποίο ανήρτησε την ημέρα θανάτου του Μανώλη Γλέζου.

Οι συνεχείς επικρίσεις και οι αντιδράσεις στα social media, υποχρέωσαν τον πρώην βουλευτή να «κατεβάσει» την «άτυχη» ανάρτηση και να απολογηθεί δημοσίως.

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..».

Μάλιστα, αισθάνθηκε την ανάγκη να επανέλθει με νέα του ανάρτηση λίγο αργότερα.

«Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:52