search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επαναπατρίστηκαν 65 Έλληνες από Αυστρία – Βρίσκονται σε απομόνωση σε νοσοκομείο (Video)

02.04.2020 08:07
Κορωνοϊός: Παγκόσμια θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας σε θανάτους - Γράφημα των Financial Times - Media

 

Σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν τυχον έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό οδηγήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι 65 Έλληνες που επαναπατρίστηκαν από την Αυστρία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Μαζί τους ταξίδεψαν και Έλληνες που βρίσκονται στην Τσεχία. 

Οι περισσότεροι από τους επαναπατρισθέντες είναι εποχικοί εργαζόμενοι στους κλάδους της γαστρονομίας και του τουρισμού στα αυστριακά ομόσπονδα κρατίδια του Τιρόλου και Φόραλμπεργκ. 

Για τη μεταφορά των 65 Ελλήνων οργανώθηκε ειδική πτήση της Aegean σε συνεργασία με τις αρμόδιες ελληνικές και αυστριακές αρχές.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, μέλη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας υποδέχθηκαν τους Έλληνες που επέστρεψαν από την Αυστρία και τους μετέφεραν με ειδικό πούλμαν από την πίστα του αεροδρομίου, απευθείας σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών για εξετάσεις και απομόνωση.

Tην Παρασκευή, ανάλογα με τα αποτελέσματα του καθενός, θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για την κάθε περίπτωση και πάντα σύμφωνα με την πάγια διαδικασία που ακολουθείται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:34