search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:30
MENU CLOSE

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ «Π» που κυκλοφορεί

03.03.2010 18:38
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ «Π» που κυκλοφορεί - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ φέρνοντας στο προσκήνιο ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο την χώρα μας ; Ανήκει τελικά «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ; » μετά την νίκη των κερδοσκόπων που έφερε την αναγκαστική επιβολή των σκληρών μέτρων,  τα οποία θα έχουν οδυνηρές συνέπειες και –όπως πάντα- θα τα πληρώσουν οι φτωχότεροι. (Αναλυτικό ρεπορτάζ σελ. 4-5) ΠΟΥ θα κριθεί η διαπραγμάτευση για το δανεισμό μας; Μα φυσικά στα ταξίδια Παπανδρέου σε Βερολίνο, Παρίσι και Ουάσιγκτον όπου θα γίνει σκληρό παζάρι για τους όρους και τα ανταλλάγματα προκειμένου να μας  «ελεήσουν» οι…σωτήρες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ φέρνοντας στο προσκήνιο ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο την χώρα μας ; Ανήκει τελικά «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ; » μετά την νίκη των κερδοσκόπων που έφερε την αναγκαστική επιβολή των σκληρών μέτρων,  τα οποία θα έχουν οδυνηρές συνέπειες και –όπως πάντα- θα τα πληρώσουν οι φτωχότεροι. (Αναλυτικό ρεπορτάζ σελ. 4-5)

ΠΟΥ θα κριθεί η διαπραγμάτευση για το δανεισμό μας; Μα φυσικά στα ταξίδια Παπανδρέου σε Βερολίνο, Παρίσι και Ουάσιγκτον όπου θα γίνει σκληρό παζάρι για τους όρους και τα ανταλλάγματα προκειμένου να μας  «ελεήσουν» οι…σωτήρες. Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα αν η χώρα θα προσφύγει όντως στο ΔΝΤ ή αν απλώς η κυβέρνηση κάνει …μάρκετινγκ (Όλο το παρασκήνιο στις σελ. 9,11)

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Κυβέρνηση με τον τίτλο «Άλλο υπουργός και άλλο υπάλληλος» Θα ενημερωθείτε πως και από δικά του λάθη ο Γ Παπανδρέου βρέθηκε…ξυπόλητος στα αγγούρια, πως η κρίση ανέδειξε την πολιτική αδυναμία της κυβέρνησης και πως κατέρρευσε  το «πρότυπο Ομπάμα» για πολιτικά αδύναμους υπουργούς-υπαλλήλους… (Σελ 10)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμη τι συμβαίνει σήμερα στην Νουδούλα και πως συνεχίζεται ο πόλεμος χαρακωμάτων μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας,  ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν αμήχανοι, όλοι οι γαλάζιοι τα συμβαίνοντα στην οικονομία…(Σελ. 12-13)

ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ τελικά στη Δικαιοσύνη το θέμα της Ολυμπιακής ; Η κυβέρνηση το συζητάει το ζήτημα μετά και τις σχετικές δηλώσεις του Νίκου Σηφουνάκη, ενώ στο ίδιο έργο θεατής (και πρωταγωνιστής) παραμένει ο Ανδρέας Βγενόπουλος…Τα  «Π» αποκαλύπτει όλες τις ομοιότητες που είχαν οι περιπτώσεις της πώλησης στρατηγικών επιχειρήσεων για την χώρα, του ΟΤΕ και της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ (Σελ.44-45)

ΑΚΟΜΗ, όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά από την επιστημονική ομάδα και τους συντάκτες του «Π». (Σελ.46-47)… Αυτή την φορά έχει αναβληθεί για το επόμενο φύλλο το σημαντικό άρθρο του Αλέξη Μητρόπουλου… Πήξαμε στην ύλη με τα μέτρα και έτσι θα τον απολαύσετε την επόμενη εβδομάδα…

ΕΠΙΠΛΕΟΝ μη χάσετε το ένθετο Πράσινο Ποντίκι που …γκρεμίζει την Πάτρα και …αντιμετωπίζει τη φονική βλακεία και το πράσινο έλλειμμα.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι ART» με εξώφυλλο τον ηθοποιό  Άρη Λεμπεσόπουλο, που μιλάει –μεταξύ άλλων- και για την Αθήνα και πώς την καταντήσαμε…

ΤΕΛΟΣ χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Συνεχίζεται η προσφορά του «Π», τα «Πολιτικά Κείμενα» με κλασσικά έργα που καθόρισαν την πολιτική σκέψη. Στην Αθήνα κυκλοφορεί ανθολογία Πολιτικών Διακηρύξεων και στην επαρχία « Ο Ηγεμόνας» του Νικολό Μακιαβέλλι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:30