search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Το γυμναστήριο έκλεισε για όλους εκτός από την… Τζένιφερ Λόπεζ – Έφυγε από την πίσω πόρτα (Photos)

02.04.2020 12:53
Το γυμναστήριο έκλεισε για όλους εκτός από την… Τζένιφερ Λόπεζ – Έφυγε από την πίσω πόρτα (Photos) - Media

 

Η Jennifer Lopez έδειξε το απίστευτο σώμα της με αυτά που φόρεσε για να πάει στο γυμναστήριο στο Μαϊάμι με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez.

Παρόλο που το γυμναστήριό τους είναι κλειστό για το κοινό εν μέσω των απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού, το ζευγάρι εξακολουθούσε να πηγαίνει εκεί για τις προπονήσεις του.

Η 50χρονη σταρ και ο 44χρονος αρραβωνιαστικός της βγήκαν από την πίσω πόρτα, έχοντας προφανώς μια ειδική VIP άδεια χρήσης του γυμναστηρίου.

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ», γράφει η πινακίδα έξω από το γυμναστήριο.

Ένας άνδρας με μάσκα προσώπου ήταν εκεί για να υποδεχτεί το ζευγάρι όταν έφυγαν από το γυμναστήριο και κατευθύνθηκαν σε ένα αστραφτερό μαύρο αυτοκίνητο.

Ο άνδρας κράτησε ανοιχτή την πόρτα του γυμναστηρίου με ένα υγρό μαντηλάκι για να βγουν οι σταρ μετά την σωματική άσκησή τους.

Στη συνέχεια, καθάρισε τη λαβή μιας από τις πόρτες του αυτοκινήτου με ένα μαντηλάκι πριν την ανοίξει για να επιτρέψει στην Jennifer Lopez  να μπει στο όχημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50