search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:22
MENU CLOSE

Μπεν Άφλεκ: Θα συνεργαστώ με την πρώην σύζυγό μου για να γνωρίσουν τα παιδιά τη νέα σύντροφό μου (Photos)

02.04.2020 14:04
Μπεν Άφλεκ: Θα συνεργαστώ με την πρώην σύζυγό μου για να γνωρίσουν τα παιδιά τη νέα σύντροφό μου (Photos) - Media

 

Κι ενώ η σχέση του Ben Affleck με τη νέα σύντροφό του Ana de Armas φαίνεται να γίνονται όλο και πιο σοβαρή, η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner θέλει να περιμένει πριν την παρουσιάσουν στα τρία παιδιά τους.

Ο 47χρονος ο οποίος απέκτησε τη 14χρονη Violet, την 11χρονη Seraphina, και τον 8χρονο γιο του Samuel με την Garner, φαίνεται να καταλαβαίνει τον δισταγμός της, σύμφωνα με το Us Weekly.

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στο Deep Water πριν από λίγες εβδομάδες, ο σταρ συμφώνησε να «συνεργαστεί με την Jennifer για να προετοιμάσει τα παιδιά για να γνωρίσουν την Ana de Armas.

Η Jennifer Garner, η οποία βγαίνει ραντεβού ήσυχα με τον πρόεδρο της Cali Group John Miller από τον Μάιο του 2018, έχει μια καλή σχέση με τον Affleck, και τον οδήγησε σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης σχεδόν πριν από δύο χρόνια.

Τον Φεβρουάριο, όταν ρωτήθηκε πού βλέπει τον εαυτό του στο μέλλον στο Good Morning America, είπε: «Πέντε χρόνια μετά, ο Ben Affleck είναι νηφάλιος και χαρούμενος και βλέπει τα παιδιά του τρεισήμισι μέρες την εβδομάδα και έχει κάνει τρεις τέσσερις ταινίες που είναι ενδιαφέρουσες γι ‘αυτόν».

Ο Affleck πρόσθεσε επίσης ότι ελπίζει να είναι «σε μια υγιή, σταθερή, ερωτική, αφοσιωμένη σχέση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:22