search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Η «Αθλητική Κυριακή» επιστρέφει στην ΕΡΤ

02.04.2020 15:45
Η «Αθλητική Κυριακή» επιστρέφει στην ΕΡΤ - Media

 

Η «Αθλητική Κυριακή» επιστρέφει στην ΕΡΤ-1 με θεματολογία προσαρμοσμένη στην έκτακτη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού.

Από την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 και κάθε Κυριακή στις 20:45, η αθλητική εκπομπή θα παρουσιάζει σε 45’ λεπτά ρεπορτάζ από την Ελλάδα και τον κόσμο για τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα εν μέσω πανδημίας.

Οι ματαιώσεις των αθλητικών διοργανώσεων, τα μηνύματα που στέλνουν γνωστοί αθλητές από το σπίτι τους, η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το κλίμα στον ελληνικό και διεθνή αθλητισμό μετά την επέλαση του κορονοϊού παρουσιάζονται αναλυτικά από τους δημοσιογράφους της Αθλητικής Διεύθυνσης της ΕΡΤ.

Στο στούντιο ο Περικλής Μακρής μιλά με απευθείας συνδέσεις με όλο το αθλητικό επιτελείο της ΕΡΤ, καθώς και εκλεκτούς καλεσμένους από όλα τα σπορ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:16