25/11/2020 10:14:49

Κορωνοϊός: Αντισηπτικά για τα νοσοκομεία της Καλιφόρνια φτιάχνουν Κάιλι και Κρις Τζένερ

Κορωνοϊός: Αντισηπτικά για τα νοσοκομεία της Καλιφόρνια φτιάχνουν Κάιλι και Κρις Τζένερ - Media


 

Μία μόλις βδομάδα μετά τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στους επαγγελματίες υγείας, η Κάιλι και η Κρις Τζένερ δείχνουν για ακόμη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους στην πανδημία που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη και εξασφαλίσουν στα νοσοκομεία της Καλιφόρνια αντισηπτικό χεριών.

Μητέρα και κόρη ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Coty Inc., πλειοψηφία των μετόχων ανήκει στην Kylie Cosmetics και την Kylie Skin, για να παράξουν μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών για τα νοσοκομεία της πολιτείας που μένουν.

«Τα απολυμαντικά χεριών θα δοθούν δωρεάν στους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης και υγειονομικής περίθαλψης που φροντίζουν τους ασθενείς στις πρώτες γραμμές που έχουν χτυπηθεί από τον COVID-19», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, τα πακέτα απολύμανσης χεριών θα περιλαμβάνουν και ένα ειδικό μήνυμα για τους αποδέκτες το οποίο θα λέει: «Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που παλεύουν στηνπρώτη γραμμή για να στηρίξουν τις κοινότητές μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.