search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αντισηπτικά για τα νοσοκομεία της Καλιφόρνια φτιάχνουν Κάιλι και Κρις Τζένερ

03.04.2020 06:36
Κορωνοϊός: Αντισηπτικά για τα νοσοκομεία της Καλιφόρνια φτιάχνουν Κάιλι και Κρις Τζένερ - Media

 

Μία μόλις βδομάδα μετά τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στους επαγγελματίες υγείας, η Κάιλι και η Κρις Τζένερ δείχνουν για ακόμη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους στην πανδημία που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη και εξασφαλίσουν στα νοσοκομεία της Καλιφόρνια αντισηπτικό χεριών.

Μητέρα και κόρη ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Coty Inc., πλειοψηφία των μετόχων ανήκει στην Kylie Cosmetics και την Kylie Skin, για να παράξουν μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών για τα νοσοκομεία της πολιτείας που μένουν.

«Τα απολυμαντικά χεριών θα δοθούν δωρεάν στους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης και υγειονομικής περίθαλψης που φροντίζουν τους ασθενείς στις πρώτες γραμμές που έχουν χτυπηθεί από τον COVID-19», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, τα πακέτα απολύμανσης χεριών θα περιλαμβάνουν και ένα ειδικό μήνυμα για τους αποδέκτες το οποίο θα λέει: «Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που παλεύουν στηνπρώτη γραμμή για να στηρίξουν τις κοινότητές μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:54