03/06/2020 00:56:50

Πώς θα περάσουμε από το sick care στο health care (Video)

Πώς θα περάσουμε από το sick care στο health care (Video) - Media

 

Φαινόμενα, όπως αυτό του κορωνοϊού, δημιουργούν νέα δεδομένα για την ιατρική και τη φαρμακευτική κοινότητα που καλούνται να δώσουν άμεσες λύσεις σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Πώς η πρόληψη και η καινοτομία σώζουν ζωές; Τι ρόλο παίζει η τεχνητή νοημοσύνη; Τι πρέπει να αλλάξει στο σύστημα Υγείας; Τις απαντήσεις δίνει η Takeda, Νο1 φαρμακοβιομηχανία για την αντιμετώπιση σπάνιων παθήσεων με μια ιστορία που ξεπερνά τους δύο αιώνες.

Η ιαπωνικών συμφερόντων φαρμακευτική επενδύσει ετησίως πάνω από 400 δις γεν σε έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων φαρμάκων που αφορούν στην ογκολογία, τη γαστρεντερολογία, τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, στα προϊόντα αίματος και στα εμβόλια. Ο Γιώργος Φαίδων Καλομοίρης, Γενικός Διευθυντής της Takeda Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, μιλά στο Think Big και τη δημοσιογράφο Μαρία Ακριβού για τις παθογένειες στο ελληνικού συστήματος Υγείας, για τα πενιχρά κονδύλια που δίνονται σε κλινικές μελέτες, ενώ απαντά στο πώς θα περάσουμε από το sick care στο health care.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.