search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:27
MENU CLOSE

Αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον κλέφτη και εκείνος για να ξεφύγει τους έφτυσε και φώναζε ότι έχει κορωνοϊό (Video)

03.04.2020 17:42
Αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον κλέφτη και εκείνος για να ξεφύγει τους έφτυσε και φώναζε ότι έχει κορωνοϊό (Video) - Media

 

Ο Όλιβερ Κούκ, 35 χρονών, μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ και γέμισε το μπουφάν του με κομμάτια κρέατος που έκλεψε από τον πάγκο με τα κρέατα. Από τις κάμερες ασφαλείας οι υπεύθυνοι τον είδαν να κλέβει και ενημέρωσαν την αστυνομία. 
Όταν ο Κουκ βγήκε από το σούπερ μάρκετ με το μπουφάν του γεμάτο κρέας τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και του ζήτησαν να ανοίξει το φερμουάρ για να δουν τι έχει μέσα. Τότε εκείνος χωρίς να το καλοσκεφτεί έφτυσε τους δυο αστυνομικούς στο πρόσωπο και άρχισε να φωνάζει: «Μείνετε μακριά μου έχω κορωνοϊό» 
Μετά το αρχικό σοκ οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν στους δρόμους και λίγο παρακάτω τον έπιασαν και τον συνέλαβαν. Τώρα ο Κουκ αντιμετωπίζει όχι μόνο την κατηγορία για κλέψιμο σε σούπερ μάρκετ, αλλά και εκείνη της επίθεσης σε αστυνομικό καθώς και της παράβασης των μέτρων περι κορωνοϊού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15