search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Θετικός στον αστυνομικός που υπηρετεί στο Χαλάνδρι – Σε καραντίνα 15 συνάδελφοί του

04.04.2020 11:19
Σοκ στην Πέλλα: Και δεύτερος αστυνομικός νεκρός από κορωνοϊό - Media

 

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα ακόμη 15 συνάδελφοι του να τεθούν σε «καραντίνα».

Ο αστυνομικός είχε πυρετό και δύσπνοια. Πήγε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βγήκε θετικός στο τεστ για κορωνοϊό.

«Έγιναν όλες οι σχετικές απολυμάνσεις  σήμερα πρωινές ώρες στους χώρους όπου κινήθηκε, στην Δ.Α.Β/Α.Α και βεβαίως στο Α.Τ όπου υπηρετεί και υπάρχει συνεχείς ροή παρακολούθησης και πληροφοριών σχετικά με το συμβάν. Ευχόμαστε στον συνάδελφο ταχεία ανάρρωση και έχουμε να προσθέσουμε ότι το περιστατικό είναι περίτρανη απόδειξη της τεράστιας συμβολής και διακινδύνευσης των εργαζομένων αστυνομικών όσο αναφορά την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής παγκόσμιας πανδημίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:26