20/09/2020 21:21:09

Ροζίτα Σώκου: Δεν τον φοβάμαι τον κορωνοϊό - Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει;

Ροζίτα Σώκου: Δεν τον φοβάμαι τον κορωνοϊό - Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; - Media

 

Για τα κινητικά προβλήματα που την έχουν κλείσει εδώ και χρόνια στο σπίτι μίλησε η Ροζίτα Σώκου στην Espresso με αφορμή την καραντίνα για τον κορωνοϊό.

«Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορονοϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; Άλλωστε, από τους παλιούς μόνο εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει. Εκείνος, μάλιστα, ανανεώνει κάθε τόσο το δίπλωμά του και οδηγεί κιόλας. Εγώ είμαι κλεισμένη εδώ και μερικά χρόνια σπίτι μου, λόγω των κινητικών προβλημάτων που έχω. Για μένα, ωστόσο, είναι πρόβλημα μόνο ότι πρέπει να έρχονται οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν, και αυτοί φοβούνται», ανέφερε η 97χρονη δημοσιογράφος.

«Εγώ, προς το παρόν, στην υγεία μου είμαι φαινόμενο. Δεν έχω απολύτως τίποτα. Τώρα λένε στους νέους να κλειστούν σπίτια τους. Από μία μεριά είναι καλό αυτό. Νομίζω ο κόσμος γύρισε στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες. Νομίζω όταν είσαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους αντιλαμβάνεσαι καλύτερα όσα έχεις όταν είσαι εντελώς ελεύθερος, αλλά δεν τους δίνεις σημασία. Εγώ τον θάνατο, σου έχω ξαναπεί, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τη διαδικασία», είπε -μεταξύ άλλων- η Ροζίτα Σώκου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.