search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:26
MENU CLOSE

«Θάβουν Πόκεμον» – Σάλος στη Γαλλία με το σχόλιο δημοσιογράφου για τους Κινέζους (Video)

04.04.2020 12:43
«Θάβουν Πόκεμον» - Σάλος στη Γαλλία με το σχόλιο δημοσιογράφου για τους Κινέζους (Video) - Media

 

Συγγνώμη για τις «απόλυτα ανάρμοστες» δηλώσεις που έκανε δημοσιογράφος του, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης του πανεθνικού φόρου τιμής που απέτινε η Κίνα στα θύματα του κορωνοϊού, αναγκάστηκε να ζητήσει το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV. 

Η φράση «Θάβουν Πόκεμον» που ακούστηκε να λέει ανδρική φωνή στον «αέρα» ενώ προβάλλονταν πλάνα από τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν σε ολόκληρη την Κίνα ανάγκασαν και τον Εμανουέλ Λεσίπρ να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη για το σχόλιό του. 

 

«Σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των εκδηλώσεων τιμής στα θύματα στην Κίνα, προέβην σε μια απόλυτα ανάρμοστη δήλωση, καθώς πίστευα ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά. Ήταν απολύτως ανάρμοστο, λυπάμαι ειλικρινά και επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου» δήλωσε o δημοσιογράφος.

Ο τελευταίος απολογισμός στην Κίνα για τον νέο κορονοϊό κάνει λόγο για 81.639 κρούσματα και 3.326 νεκρούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10