search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:35
MENU CLOSE

Ο Αλέξης και η Κάρμεν (Photos)

05.04.2020 08:00
Ο Αλέξης και η Κάρμεν (Photos) - Media

 

Φωτογραφίες από τις ημέρες καραντίνας ανέβασε στον λογαριασμό του στo Facebook ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 

Από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η Κάρμεν.

«Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας», έγραψε. 

»Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι’ αυτήν ώρα για παιχνίδι. Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας; #ΜενουμεΟρθιοι», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:35