30/05/2020 10:35:33

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ήρθε η στιγμή να κοινωνήσουμε διαφορετικά - Να γίνουμε δωρητές αίματος και πλάσματος

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Ήρθε η στιγμή να κοινωνήσουμε διαφορετικά - Να γίνουμε δωρητές αίματος και πλάσματος - Media

 

«Να γίνουμε τώρα δωρητές αίματος και δωρητές πλάσματος για να σώσουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας και να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Θεό. Είναι κι αυτό ένα άχραντο μυστήριο, το μυστήριο της αγάπης και της θυσίας, για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν». Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συγκλονίζει. 

Στο βιντεοσκοπημένο μηνυμά του, αφού επισημαίνει πως μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που οι πιστοί αντιμετωπίζουν σήμερα είναι η στέρηση της Θείας Κοινωνίας και η αποχή από τη Θεία Ευχαριστία, αναφέρει: «Όλοι μας τη ζωή απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στο ιερό αυτό μυστήριο και είμαστε ευγνώμονες που ανήκουμε στο Σώμα του Χριστού, που είναι η Εκκλησία. Σήμερα, λοιπόν, υπογραμμίζει ήρθε η στιγμή να κοινωνήσουμε διαφορετικά και να γίνουμε εμείς το Σώμα του Χριστού και η Θεία Ευχαριστία για να σώσουμε τον κόσμο με το αίμα μας», λέει.

«Να γίνουμε τώρα δωρητές αίματος και δωρητές πλάσματος για να σώσουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας και να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Θεό. Είναι κι αυτό ένα άχραντο μυστήριο, το μυστήριο της αγάπης και της θυσίας, για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν» συνεχίζει. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.