search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:16
MENU CLOSE

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του CDU Φρ. Μερτς επαινεί τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό

05.04.2020 15:49
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του CDU Φρ. Μερτς επαινεί τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό - Media

 

«Η Καγκελάριος και οι υπουργοί κάνουν καλά τη δουλειά τους», δηλώνει ο υποψήφιος για την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτς στην «Westfalenpost», τονίζοντας ότι «η κυρία Μέρκελ ανήκει στους πολιτικούς εκείνους οι οποίοι πρώτα σκέπτονται και μετά μιλούν».

Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός εκτιμά ακόμη ότι η οικονομία «θα υποφέρει για πάρα πολύ καιρό από τις συνέπειες της πανδημίας» και προβλέπει κάμψη της ανάπτυξης «σε διψήφιο παρά σε μονοψήφιο» ποσοστό.

Ο κ. Μερτς, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό και παρέμεινε στο σπίτι του επί δύο εβδομάδες με «ελαφρά έως μέτρια συμπτώματα», ανέφερε στις αρμόδιες υπηρεσίες περίπου 80 άτομα με τα οποία είχε συναντηθεί μέχρις ότου διαπιστωθεί ότι είχε μολυνθεί. Σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο ίδιος ως τώρα, δεν μετέδωσε σε κανέναν τον ιό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:16