search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44
MENU CLOSE

Ανατροπή στον τραυματισμό 8χρονου κοριτσιού – Οι «περίεργες» καταθέσεις και το «πιστόλι-μπρελόκ»

06.04.2020 13:19
Φρίκη: Ο καυγάς για τον σκύλο κατέληξε σε φονικό (Photo) - Media
 
Με μεγάλη επιφύλαξη εξέτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ερευνούν τον τραυματισμό κοριτσιού 8 ετών από σφαίρα, τις καταθέσεις που ανέφεραν ότι το παιδί τραυματίστηκε από πιστόλι-μπρελόκ που βρέθηκε πεταμένο στον δρόμο, κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στα Λιόσια.
 
Σύμφωνα με τη HuffPost, η Αστυνομία εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο το πιστόλι-μπρελόκ να ήταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας και να ανήκε στον πατέρα του κοριτσιού. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον αδερφό της, ο οποίος είναι μόλις 5 ετών, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου. Ο μικρός κατέθεσε ότι «έπαιζα στο δωμάτιο, όταν κάτω από το κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά βρήκα ένα αντικείμενο που έμοιαζε με παιχνίδι. Το πήρα στα χέρια μου, πάτησα ένα κουμπί και τότε ακούστηκε ένα μπαμ».
 
Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε στο δεξί πόδι η αδερφή του. Οι αστυνομικοί συμπεριέλαβαν την κατάθεση του μικρού στη δικογραφία και έτσι ο πατέρας των δύο παιδιών κατηγορείται, εκτός από έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και βάσει του νόμου περί όπλων.
 
Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. Νωρίτερα, η μητέρα του παιδιού, η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αφέθηκε ελεύθερη από τον Εισαγγελέα ως ασκούσα την επιμέλεια των παιδιών.
 
Σημειώνεται ότι ο πατέρας είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο πρώτο στάδιο των ερευνών έλαβαν ψεύτικες καταθέσεις, προκειμένου να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες. Οι καταθέσεις αυτές ανέφεραν ότι ο μικρός βρήκε το πιστόλι-μπρελόκ στο δρόμο τυχαία.
 
Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα ξεκίνησε όταν το πρωί του Σαββάτου η μητέρα πήγε το κορίτσι τραυματισμένο από σφαίρα στο νοσοκομείο Παίδων. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο για να δουν τι συνέβη στο παιδί, οι γονείς ήταν εξαφανισμένοι. Η επόμενη κίνησή των ανδρών της Ασφάλειας ήταν να πάνε στο σπίτι της οικογένειας στα Λιόσια για να τους αναζητήσουν. Ούτε εκεί, όμως, βρήκαν τους γονείς της μικρής.
 
Εκεί βρισκόταν μόνο ο παππούς του κοριτσιού, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι «η εγγονή μου έπαιζε στο δρόμο με το αδερφάκι της, το οποίο κάποια στιγμή βρήκε στο δρόμο πεταμένο ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μπρελόκ. Το περιεργάστηκε μαζί με την αδελφή του και ξαφνικά αυτό εκπυρσοκρότησε. Μάλλον ήταν μπρελόκ-πιστόλι. Έτσι, το παιδί τραυματίστηκε στο πόδι και άρχισε να αιμορραγεί. Αυτό έγινε το βράδυ της Παρασκευής».
 
Αυτό που δεν κατάλαβαν οι αστυνομικοί είναι γιατί, ενώ το παιδί πυροβολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Παίδων την επόμενη ημέρα το πρωί.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που χειρούργησαν το κορίτσι, αφαίρεσαν από το δεξί της πόδι ένα βλήμα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:44