search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40
MENU CLOSE

«Εγκλωβισμένες»: Η πρώτη ελληνική σειρά που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας (Videos)

06.04.2020 13:49
«Εγκλωβισμένες»: Η πρώτη ελληνική σειρά που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας (Videos) - Media

 

Η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δεληκούρα, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη είναι οι… Εγκλωβισμένες!

Κι ενώ τα μεγάλα στούντιο και οι διαδικτυακές πλατφόρμες ψάχνουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τη πανδημία που έχει ανακόψει τα γυρίσματα, ο Γιώργος Φειδάς, σκηνοθέτης των «Singles», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Συμμαθητές» είχε την έμπνευση να φτιάξει ένα διαδικτυακό σήριαλ. Έτσι κάλεσε τέσσερις αγαπημένους του ηθοποιούς, την Μαρία Σολωμού, τη Σύλβια Δεληκούρα, την Μαρία Κωνσταντάκη και την Κατερίνα Θεοχάρη, οι οποίες από τα σπίτια τους και με δικά τους ρούχα, όπως αναφέρεται στους τίτλους, υποδύονται τέσσερις καλές φίλες – την Κέλλυ, την Ζωή, την Ασημίνα και τη Γωγώ- που μιλούν μέσα από βιντεοκλήσεις.

Η ιστορία των «Εγκλωβισμένων» ξεκινάει μια μέρα πριν τα περιοριστικά μέτρα και επικεντρώνεται στο πώς ο κορωνοϊός έχει αλλάξει την καθημερινότητα των κοριτσιών, αλλά κι όλων μας, δημιουργώντας έτσι ένα χιουμοριστικό « ημερολόγιο καραντίνας».

Η Κέλλυ (Μαρία Σολωμού) είναι ανεξάρτητη, δυναμική, της αρέσει να φλερτάρει συνεχώς και δεν μπορεί με τίποτα να μείνει στο σπίτι στης. Αν και απολιτίκ η νέα πραγματικότητα την κινητοποιεί να κάνει την δική της αντίσταση.

Η Ζωή (Κατερίνα Θεοχάρη) είναι φιλόλογος και παντρεμένη με τον Λάμπρο, ψύχραιμη και ευαίσθητη είναι η φωνή της λογικής, όμως ο ιός θα ανατρέψει τις ισορροπίες της.

Η Ασημίνα (Μαρια Κωνσταντάκη), εργάζεται σε υπουργείο, πάσχει από μικροβιοφοβία, οπότε η πανδημία την έχει διαλύσει, γι’ αυτό έχει ξεκινήσει την καραντίνα δυο εβδομάδες πριν. Λατρεύει τον πρωθυπουργό, τα έχει βάλει με όσους δεν είναι υπεύθυνοι και παρακολουθεί με πάθος όλες τις θεωρίες συνωμοσίας.

Τέλος η Ζωή (Σύλβια Δελκούρα) είναι ηθοποιός, όμως η καριέρα της δεν πάει και τόσο καλά, οπότε χαίρεται ιδιαίτερα που έχουν κλείσει τα θέατρα. Το μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει να βρεθεί στο Χόλιγουντ.

Το Σάββατο 4 Απριλίου ανέβηκε στο YouTube το παρθενικό επεισόδιο της σειράς «Οι Εγκλωβισμένες», που γυρίζεται, φυσικά, από τα σπίτια των τεσσάρων πρωταγωνιστριών:

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40