search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Σφοδρές αντιδράσεις από αθλητικές εφημερίδες – Έμειναν εκτός κρατικής ενίσχυσης για τον κορωνοϊό

06.04.2020 14:37
Σφοδρές αντιδράσεις από αθλητικές εφημερίδες – Έμειναν εκτός κρατικής ενίσχυσης για τον κορωνοϊό - Media

 

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των αθλητικών εφημερίδων στις εκδόσεις της Δευτέρας 6 Απριλίου για τον αποκλεισμό τους από τη διαφημιστική καμπάνια των 11 εκατομμυρίων, σχετικά με τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Ηarddog, πέντε από τις επτά πανελλαδικής κυκλοφορίας ημερήσιες αθλητικές αναφέρονται στο πρωτοσέλιδό τους για το θέμα της προώθησης του.

Η «Sportime» έχει στο πρωτοσέλιδό της τον τίτλο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ» και στον υπότιτλο εξηγεί: «Οι αθλητικές εφημερίδες έμειναν εκτός διαφημιστικής καμπάνιας της κυβέρνησης για το “Μένουμε σπίτι”».

Η «SportDay» στο «μπαλκόνι» της πρώτης σελίδας αναφέρει «Κανένα δικαίωμα, καμιά ισότητα», ενώ στον υπέρτιτλο προσθέτει «Οι διακρίσεις της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό οδηγούν σε εξόντωση των αθλητικών εφημερίδων». Στον υπότιτλο γράφει: «Το παιχνίδι για μια ακόμα φορά δεν παίζεται επί ίσοις όροις».

Στην κορυφή της πρώτης της σελίδας, η «Live Sport» προτάσσει τη θέση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Αθλητικών Εφημερίδων και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου: «Προχωρήστε τώρα στην ενίσχυση του αθλητικού Τύπου».

Στην ίδια θέση δημοσιεύεται η διαμαρτυρία του «Κόκκινου Πρωταθλητή», που γράφει: «Απειλούνται με αφανισμό 300 οικογένειες!».

Η «Ώρα των Σπορ» έχει κι αυτή τη διαμαρτυρία στο πρωτοσέλιδο, όπου γράφει: «ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Στις μέρες της μεγαλύτερης κρίσης που έχει περάσει ο αθλητικός Τύπος, επιχειρείται να κοπούν από τα κρατικά διαφημιστικά κονδύλια οι αθλητικές εφημερίδες και να μοιραστεί το μπάτζετ με αδιαφανή κριτήρια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51