search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:05
MENU CLOSE

Οκτάχρονο αγοράκι με λευχαιμία σώθηκε επειδή το 6χρονο αδερφάκι του έγινε δωρητής μυελού και ήταν συμβατοί (Photos)

06.04.2020 16:16
Οκτάχρονο αγοράκι με λευχαιμία σώθηκε επειδή το 6χρονο αδερφάκι του έγινε δωρητής μυελού και ήταν συμβατοί (Photos) - Media

 

O Ben Couchman είναι ένα 8χρονο αγοράκι που πάσχει από λευχαιμία. Είχε ξεκινήσει τις θεραπείες 9 μήνες τώρα αλλά οι γιατροί δεν έβλεπαν την ίαση που θα ήθελαν. Η μόνη λύση ήταν να βρεθεί κάποιος συμβατός δότης αιμοποιητικών κυττάρων. 


Και η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια, ο συμβατός δότης βρέθηκε και ήταν ο Elliot, ο 6χρονος αδερφός του Ben. Την ημέρα της μεταμόσχευσης όλη η οικογένεια ήταν νευρική και αγχωμένη. Μόνο ο μικρούλης ο 6χρονος Elliot ήταν ψύχραιμος και χαμογελούσε. 


«Ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την επέμβαση» είπε και συνέχισε: «Ήμουν σίγουρος ότι θα σώσω τον αδερφούλη μου».

 Και πράγματι η επέμβαση πήγε κάτι παραπάνω από καλά και ήδη ο Ben παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση της υγείας του. Και φαίνεται ότι νίκησε το κακό, μαζί με τη βοήθεια του μικρού του αδερφού. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:04