search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:29
MENU CLOSE

Εφιάλτης: Στη Νέα Υόρκη θα θάβουν τους νεκρούς από κορωνοϊό ανά δέκα σε μεγάλα πάρκα γιατί δεν χωράνε τα νεκροταφεία

06.04.2020 16:50
Εφιάλτης: Στη Νέα Υόρκη θα θάβουν τους νεκρούς από κορωνοϊό ανά δέκα σε μεγάλα πάρκα γιατί δεν χωράνε τα νεκροταφεία  - Media

 

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού χτυπά τη Νέα Υόρκη και μοιάζει να μην έχει τέλος. Πριν από λίγο ο δημοτικός σύμβουλος Mark Levine τουίταρε πως από τη Δευτέρα που μας έρχεται οι αρχές θα αναγκαστούν να θάβουν ανά 10 τους νεκρούς από κορωνοϊό σε δημόσια πάρκα διότι τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει. 


«Είναι σαν να αντιμετωπίζουμε μια καθημερινή 11η Σεπτεμβρίου. Καθημερινά πεθαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει» ανέφερε. Ενώ οι αρχές προειδοποιούν ότι ο ιός θα φτάσει στην κορύφωση του στις 16 Απριλίου. 


«Θα προσπαθούμε να δώσουμε όση περισσότερη αξιοπρέπεια μπορούμε στους νεκρούς μας, που θα θάβονται με τον τρόπο αυτό» είπε. Στη Νέα Υόρκη υπάρχουν πρόχειρα νεκροταφεία σε όλη την πόλη, όπου τα σώματα κρατούνται σε ψυγεία στα νοσοκομεία, επειδή δεν υπάρχει πουθενά αλλού για να πάνε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21