search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:38
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Το λάθος στην εξέταση της 32χρονης από την Ρόδο (Video)

06.04.2020 17:02
Κορωνοϊός: Το λάθος στην εξέταση της 32χρονης από την Ρόδο (Video) - Media

 

Ο κορωνοϊός την επισκέφθηκε όταν επέστρεψε στη Ρόδο από το Λονδίνο. Το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε δεν την καθησύχασε και όπως αποδείχθηκε είχε δίκιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η 32χρονη Βικτώρια επέστρεψε από την Αγγλία στη Ρόδο με ύποπτα συμπτώματα. Έκανε το τεστ, όντας σίγουρη πως έχει νοσήσει, αλλά το αποτέλεσμα που της ανακοίνωσαν ήταν αρνητικό. Το Ινστιτούτο Παστέρ είχε κάνει λάθος και γι’ αυτό ζήτησε συγγνώμη.

Το δικό της τεστ στην πραγματικότητα ήταν θετικό και του 25χρονου σμηνίτη, που αρχικά είχε ενημερωθεί πως έχει προσβληθεί από τον ιό, αρνητικό. Η αναστάτωση κράτησε 2 ώρες και 13 λεπτά, μέχρι η αλήθεια να αποκατασταθεί και τα πράγματα να μπουν σε σειρά.

«Την 1η Απριλίου μάθαμε την αλήθεια και νομίζαμε πως μας έκαναν πλάκα. Η γυναίκα μου όμως είχε κρυάδες και δεν αισθανόταν τα πόδια της. Είχε τα συμπτώματα και η ίδια το περίμενε» δήλωσε ο σύζυγός της. Η 32χρονη έμεινε στο σπίτι και ξεπέρασε το πρόβλημα.

«Επί 15 μέρες ήμουν μαζί της, κοντά στο παιδί και η ίδια σε απομόνωση» λέει ο σύζυγός της. «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που πήρα ξανά αγκαλιά το παιδί μου» είπε η 32χρονη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:37