search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55
MENU CLOSE

Φόρος τιμής από τον Justin Timberlake στον Bill Withers: «Ήσουν ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά μου» (Video)

07.04.2020 07:52
Φόρος τιμής από τον Justin Timberlake στον Bill Withers: «Ήσουν ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά μου» (Video) - Media

 

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση του Justin Timberlake στον λογαριασμό του στο Instagram με την οποία απότισε φόρο τιμής στον θρυλικό τραγουδιστή της σόουλ Bill Withers που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 χρονών την περασμένη Παρασκευή. Ο Justin είπε ότι ο Withers ήταν γι’ αυτόν, «ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά μου». Εδώ και πολύ καιρό έχει εκφράσει την αγάπη του για τη μουσική του Withers και στο παρελθόν είχε παραδεχθεί πως πηγή έμπνευσης για τη δική του επιτυχία, το «Can’t Stop the Feeling», ήταν το κλασικό «Lovely Day» του Bill Withers.

«Μού ‘μαθες τόσα πολλά για το πώς να το κρατάω απλό και αληθινό. Ένιωθα τόσο μεγάλη συγγένεια με σένα ακόμη και πριν σε γνωρίσω» έγραψε στην ανάρτησή του ο Timberlake. «Τα λόγια σου κι οι μελωδίες σου… οι συγχορδίες που τα συνόδευαν… μπήκανε μέσα στην ψυχή μου και μου μίλησαν τόσο βαθιά. Αυτό είναι που έκανε η μουσική σου. Έφερε τόσους από μας κοντύτερα σε σένα και μας έφερε όλους πιο κοντά».

Ο Timberlake είχε παίξει ένα medley του «Lovely Day» του Bill Withers και του δικού του «Can’t Stop the Feeling» στην τελετή απονομής των Όσκαρ του 2017. Είχε επίσης μιλήσει για τον αντίκτυπο που είχε στην καριέρα του ο Withers και το ντοκιμαντέρ «Still Bill»: «Ποτέ δεν είδα κάτι άλλο όπου να ένιωσα πως κάποιος μιλούσε όχι απλά σε μένα αλλά για μένα. Βάζει σε λέξεις ακριβώς το πώς αισθάνομαι για τη μουσική» είχε πει, μιλώντας στο Playboy το 2011, ο Justin.

«Και το ότι σε γνώρισα ήταν αληθινά κάτι το ξεχωριστό. Εξέπεμπες ένα φως που ήταν τόσο μοναδικό και ζεστό» συνέχισε ο Timberlake στην ανάρτησή του. «Σε θαύμαζα και σε σεβόμουν όπως και τον δικό μου Poppa (μπαμπά)… κι εκείνος ήταν ο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο. Πάντα ήσουν και πάντα θα είσαι ένας από τους πιο σπουδαίους. Θα μου λείψουν τ’ αστεία σου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συμβουλές που μου έδινες για τη μουσική: “Τι ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ όταν τ’ ακούς; Αυτή είναι η μόνη ερώτηση που πρέπει ν’ απαντάς”».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:55