search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Εορταστικό ωράριο: Ξεκινάει την Κυριακή- Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ το Πάσχα

07.04.2020 10:14
Θεσσαλονίκη: Αν και «χωρίς σούβλες το Πάσχα στην αυλή» αυξήθηκαν 50% οι παραγγελίες στα κρεοπωλεία - Media

 

Όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά θα λειτουργήσουν από ‪την ερχόμενη Κυριακή με ενιαίο ωράριο λόγω του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα. Αυτό ισχύει είτε πρόκειται για σούπερ μάρκετ είτε για μίνι μάρκετ. ‪

Την ερχόμενη Κυριακή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

‪Στο μεταξύ σε ό,τι αφορά στην επάρκεια αμνοεριφίων για το Πάσχα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων αναμένεται η ζήτηση να είναι χαμηλότερη φέτος και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν λιγότερες εισαγωγές αλλά η εγχώρια παραγωγή επαρκεί για να καλύψει τη ζήτηση.

«Κάθε μέρα παρακολουθούμε την αγορά», υπογράμμισε ο υπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59