search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:27
MENU CLOSE

Premier League: Τρομάζουν τα οικονομικά μεγέθη από τις απώλειες των ομάδων

07.04.2020 11:31
Premier League: Τρομάζουν τα οικονομικά μεγέθη από τις απώλειες των ομάδων - Media

 

Η Premier League είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα της Ευρώπης με εμπορικές συμφωνίες εκατομμυρίων ευρώ , με ένα υπέρογκο τηλεοπτικό συμβόλαιο, με εκατομμύρια επισκέπτες (αθλητικός τουρισμός) σε όλη την διάρκεια του χρόνου από κάθε γωνιά της υφηλίου. Μοιραία το «χτύπημα» που δέχεται εξαιτίας της επέλασης του κορωνοϊού το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Το Sportsmail προχώρησε σε μια λεπτομερή οικονομική ανάλυση για την απώλεια εσόδων όλων των ομάδων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα υποστούν ανεπανόρθωτες συνέπειες στη περίπτωση που η σεζόν δεν ολοκληρωθεί. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο αρκετές ομάδες προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές και προσωπικό προκειμένου να συμφωνήσουν σε μειώσεις. Η Premier League πρότεινε μειώσεις 30% για όσο διαρκέσει η κρίση και θα αφορά τους ποδοσφαιριστές οι αμοιβές των οποίων ξεπερνούν τις 6.000 λίρες την εβδομάδα την οποία απέρριψε η Ένωση παικτών (PFA)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26