search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Ντάουνινγκ Στριτ: Ο Μπόρις Τζόνσον δεν έχει πνευμονία

07.04.2020 12:37
Μπόρις Τζόνσον για επαναλειτουργία των παμπ: Μην τα τινάξουμε τώρα στον αέρα παιδιά - Media

 

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν έχει πνευμονία, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Μέχρι τώρα οι Βρετανοί υπουργοί αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού απάντησε σε ερώτηση αν ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει διαγνωστεί με πνευμονία: «Αυτό δεν συμβαίνει, όχι».

Ο εκπρόσωπος είπε ότι η κατάσταση υγείας του Μπόρις Τζόνσον ήταν σταθερή κατά τη διάρκεια της νύχτας και ότι παραμένει σε καλή διάθεση. «Λαμβάνει κανονική θεραπεία οξυγόνου και αναπνοών χωρίς άλλη βοήθεια. Δεν έχει χρειαστεί μηχανική ή μη επεμβατική αναπνευστική υποστήριξη», επισήμανε.

Η Ντάουνινγκ Στριτ σημείωσε ότι δεν θέλει να αναλάβει την προσφορά πειραματικών φαρμάκων από τον Ντόναλντ Τραμπ για τον Μπόρις Τζόνσον. Ο εκπρόσωπος είπε γι’ αυτό το ζήτημα: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο πρωθυπουργός λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα από την υπηρεσία υγείας. Κάθε θεραπεία που λαμβάνει είναι θέμα των γιατρών του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου από το πρωί της Τρίτης έγραφαν ότι «ο άρρωστος Μπόρις αντιμέτωπος με τον αγώνα για τη ζωή».

«Οι σκέψεις μας είναι με τον Μπόρις Τζόνσον και του ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη ανάρρωση» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσθέτει πως «σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές ο κόσμος στέκεται ενωμένος σε αυτήν τη μάχη ενάντια στον Covid-19».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24