search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:26
MENU CLOSE

Billie Eilish: Μου αρέσει να είμαι μόνη στην καραντίνα

07.04.2020 14:08
Billie Eilish: Μου αρέσει να είμαι μόνη στην καραντίνα - Media

 

Η Billie Eilish, ξόδεψε πολύ χρόνο μόνη στο σπίτι στο Highland Park που μοιράζεται με τους γονείς της Maggie Baird και Patrick O’Connell εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

«Πραγματικά απολάμβανα να είμαι μόνη. Αισθάνομαι ότι όλοι στο Διαδίκτυο βρίσκονται στο FaceTime όλη την ημέρα με τους φίλους τους », δήλωσε η 18χρονη σταρ στο podcast της Telekom Electronic Beats – σύμφωνα με το Mirror του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Λατρεύω τους φίλους μου, ανυπομονώ να τους δω, μου λείπουν πολύ, αλλά ταυτόχρονα είμαι καλά. Είμαι καλά που είμαι μόνη – μου αρέσει να είμαι μόνη», πρόσθεσε.

Η Billie Eilish – η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως εσωστρεφή και μοναχική- πιστεύει ότι τα συναισθήματα της ευγνωμοσύνης που θα έχει η ανθρωπότητα μετά την απομόνωση δεν θα διαρκέσουν πάνω από «τρεις μέρες».

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι άνθρωποι. Είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι οι άνθρωποι. Σου λείπει κάτι τόσο πολύ όταν δεν το έχεις. Ποτέ δεν το σκέφτεσαι όταν το έχεις» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:25