search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Έκρηξη αντισημιτισμού στη Γερμανία: Οι ακροδεξιοί εκμεταλλεύονται το φόβο και παρουσιάζουν τον κορωνοϊό σαν εβραϊκό δημιούργημα

07.04.2020 15:19
Έκρηξη αντισημιτισμού στη Γερμανία: Οι ακροδεξιοί εκμεταλλεύονται το φόβο και παρουσιάζουν τον κορωνοϊό σαν εβραϊκό δημιούργημα - Media

 

Για άλλη μια φορά η ιστορία δείνχει το ίδιο πράγμα. Όποτε υπάρχει κρίση, όποτε υπάρχει φόβος για κάτι οι νεοναζί και οι ακροδεξιοί το εκμεταλλεύονται για να βγάλουν το βρώμικο μίσος τους για τους Εβραίους. 
Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η Γερμανία, με μελανή ιστορία στο θέμα αυτό. Σε πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτή την κωμωδία αναδεικνύεται ένας Γερμανός και φανατικός αντισημίτης ο οποίος έχει ποτίσει το μίσος του στα μυαλά του κόσμου που πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός είναι δημιούργημα των εβραίων για να εξολοθρεύσουν τον κόσμο. 
Μάλιστα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Φέλιξ Κλάιν, είπε πως «Τις τελευταίες εβδομάδες, οι ριζοσπάστες της δεξιάς (ακροδεξιοί) προσπάθησαν όλο και περισσότερο να επιταχύνουν την κρίση του κοροναϊού για τους δικούς τους σκοπούς»
Και ο κόσμος που όποτε ακούει για θεωρίες συνωμοσίας καταπίνει αμάσητο το σανό δίνει βάση σε όσα του λέει ο κάθε ημιμαθής. Πάντως σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά τον αντίστοιχο μήνα Μάρτιο, σύμφωνα με την αστυνομία, τα εγκλήματα αντισημιτισμού στη Γερμανία παρουσιάζουν μια αύξηση της τάξης του 20%. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:07