03/06/2020 01:32:04

Σοκ στη Lufthansa - Αναστολή λειτουργίας της θυγατρικής German Wings λόγω κορωνοϊού

Συμφωνία για τη Lufthansa: Στήριξη με 9 δισ. και στο κράτος το 25% της εταιρείας - «Τσινάει» η Κομισιόν - Media
 
Σημαντικό πλήγμα, εξαιτίας των οικονομικών επιπτώσεων που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, υφίσταται η γερμανική Lufthansa που αναστέλλει τη λειτουργία της θυγατρικής της, German Wings. Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Lufthansa θα ακινητοποιήσει κι άλλα αεροσκάφη θυγατρικών της.
 
Η Lufthansa είχε ανακοινώσει πριν από έναν μήνα ακυρώνει περίπου 23.000 πτήσεις μεταξύ 29 Μαρτίου και 24 Απριλίου.  Περαιτέρω ακυρώσεις αναμένονται για τις επόμενες εβδομάδες», ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία σήμερα, Τετάρτη.
 
Οι αλλαγές πτήσεων από τις 25 Απριλίου και μετά θα ανακοινωθούν αργότερα. Οι ανακοινωθείσες αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων αφορούν κυρίως την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.
 
Η Lufthansa, όπως είχε γίνει επίσης γνωστό, διερευνούσε την πιθανότητα κρατικής υποστήριξης «εξαιτίας των τεράστιων συνεπειών του κορωνοϊού. Μιλάμε με κυβερνήσεις για πιθανή κρατική ενίσχυση», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της Handelsblatt.
 
Πληροφορίες: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.