search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:18
MENU CLOSE

Βόλος: Παραβίασε το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας για να μην τον… χωρίσει η κοπέλα του!

08.04.2020 07:50
Βόλος:  Παραβίασε το μέτρο της απαγόρευσης  κυκλοφορίας για να μην τον... χωρίσει η κοπέλα του! - Media

Δραματικό ύφος πήρε ένας νεαρός, όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί στον Βόλο για να ελέγξουν αν είχε μαζί του την απαιτούμενη βεβαίωση για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση, την οποία όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε. Η δικαιολογία που προέβαλε, όμως, άφησε άναυδους τους ένστολους.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι έφυγε βιαστικά, γιατί αντιμετώπιζε ζήτημα ζωής και θανάτου και ξέχασε να στείλει το σχετικό SMS ή να συμπληρώσει το αντίστοιχο έγγραφο. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, η κοπέλα του του είχε βάλει το «μαχαίρι στο λαιμό» απαιτώντας να πάει στο σπίτι της, απειλώντας τον ότι αν δεν το έκανε θα τον χώριζε!

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο νεαρό ότι… συμπάσχουν μαζί του, ωστόσο κυκλοφορούσε χωρίς άδεια κι έτσι ήταν αναπόφευκτο να του βεβαιώσουν την παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό του κορονοϊού και να του επιβάλλουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Εκείνο που δεν έγινε γνωστό, είναι αν έφτασε στο σπίτι της κοπέλας ή υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο δικό του!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30