search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Πάτρα: Συνελήφθη διακινητής ηρωίνης ετών… 15

08.04.2020 09:02
Πάτρα: Συνελήφθη διακινητής ηρωίνης ετών…  15 - Media

Ένα αγόρι μόλις 15 χρόνων ήταν ο «διαχειριστής» της «καβάντζας» που είχε δημιουργήσει ένας 33χρονος σε μια πλατεία κοντά στο σπίτι τους στην Πάτρα, για να κρύβει την ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά που διακινούσαν μαζί! Η συμμετοχή του ανήλικου στο αλισβερίσι αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκαν δυο «πελάτες» τους.

Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν τις πληροφορίες που εξασφάλισαν και εντόπισαν έναν 37χρονο και έναν 51χρονο, οι οποίοι είχαν προμηθευτεί από τους διακινητές δέκα γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα υγρής βουπρενορφίνης και εννέα χάπια της ίδιας ουσίας. Όταν εκείνοι αποκάλυψαν τους προμηθευτές, οργανώθηκε διακριτική παρακολούθηση της κατοικίας τους.

Έτσι, εντοπίστηκε ο 15χρονος την στιγμή που ξέθαβε από τον υπαίθριο χώρο της πλατείας μια συσκευασία με 124 γραμμάρια ηρωίνης και συνελήφθη, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε με χειροπέδες και ο 33χρονος ο οποίος επιτηρούσε τον χώρο από το σπίτι τους. Στα δωμάτια και στο όχημα του 33χρονου που κατασχέθηκε, βρέθηκαν άλλα 62 γραμμάρια ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν 200 ευρώ και έξι κινητά.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και στον 37χρονο και τον 51χρονο ασκήθηκε δίωξη για αγορά ναρκωτικών, ενώ στον 33χρονο και τον 15χρονο απαγγέλθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11