01/12/2020 01:50:25

Πάτρα: Ξάφρισε 4.000 ευρώ από δυο λογαριασμούς, αλλά δεν... ξέρουν πώς!

Πάτρα: Ξάφρισε 4.000 ευρώ από δυο λογαριασμούς, αλλά δεν... ξέρουν πώς! - Media

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε ένας νεαρός ηλεκτρονικός απατεώνας να υφαρπάξει σχεδόν 4.000 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας στην Πάτρα και τα έπαιξε στο... διαδικτυακό στοίχημα, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας!

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στις 25 και 26 του περασμένου Φεβρουαρίου, ο 27χρονος Έλληνας κατάφερε με μέθοδο που δεν έχει εξακριβωθεί να εισβάλει στους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς των δυο θυμάτων και να μεταφέρει σε δικό του λογαριασμό συνολικά 3.920 ευρώ, τα οποία κατέθεσε σε στοιχηματική εταιρεία στο Ίντερνετ!

Ωστόσο, τα ψηφιακά ίχνη που άφησε οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον ταυτοποίησαν ως δράστη. Όμως, δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο αφαίρεσε τα χρήματα και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται αν έχει κάνει το ίδιο και σε άλλους λογαριασμούς. Στο μεταξύ, ο 27χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για απάτη μέσω διαδικτύου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.