search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Πάτρα: Ξάφρισε 4.000 ευρώ από δυο λογαριασμούς, αλλά δεν… ξέρουν πώς!

08.04.2020 11:48
Πάτρα: Ξάφρισε 4.000 ευρώ από δυο λογαριασμούς, αλλά δεν... ξέρουν πώς! - Media

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε ένας νεαρός ηλεκτρονικός απατεώνας να υφαρπάξει σχεδόν 4.000 ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός άνδρα και μιας γυναίκας στην Πάτρα και τα έπαιξε στο… διαδικτυακό στοίχημα, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας!

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στις 25 και 26 του περασμένου Φεβρουαρίου, ο 27χρονος Έλληνας κατάφερε με μέθοδο που δεν έχει εξακριβωθεί να εισβάλει στους τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς των δυο θυμάτων και να μεταφέρει σε δικό του λογαριασμό συνολικά 3.920 ευρώ, τα οποία κατέθεσε σε στοιχηματική εταιρεία στο Ίντερνετ!

Ωστόσο, τα ψηφιακά ίχνη που άφησε οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον ταυτοποίησαν ως δράστη. Όμως, δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο αφαίρεσε τα χρήματα και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται αν έχει κάνει το ίδιο και σε άλλους λογαριασμούς. Στο μεταξύ, ο 27χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για απάτη μέσω διαδικτύου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:56