search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Και το αεροπλανοφόρο «Νίμιτς» έχει ναύτες με κορωνοϊό – Είναι το 4ο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ με κρούσματα του θανατηφόρου ιού

08.04.2020 17:32
Και το αεροπλανοφόρο «Νίμιτς» έχει ναύτες με κορωνοϊό – Είναι το 4ο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ με κρούσματα του θανατηφόρου ιού  - Media

 

Το τέταρτο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, το Νίμιτς, το οποίο ετοιμαζόταν να αποπλεύσει σε αποστολή στον Ειρηνικό, έχει κρούσματα σε ναύτες με κορωνοϊό. Τα υπόλοιπα τρια αεροπλανοφόρα είναι το Ρούσβελτ, το Ρήγκαν, και το Βίνσον. 
Μέχρι στιγμής στο Νίμιτς έχει βρεθεί ένας ναύτης θετικός στον κορωνοϊό και έχει απομακρυνθεί από το πλοίο, αλλά εικάζεται πως μέσα σε έναν τόσο κλειστό χώρο σύντομα θα προκύψουν και άλλα κρούσματα. 
Στο Ρούσβελτ που μάλιστα έπαυσαν τον κυβερνήτη του, έχουν αναφερθεί περισσότερα από 200 κρούσματα. Στις ΗΠΑ ο κορωναϊός έχει σκοτώσει 12.876 ανθρώπους και έχει μολύνει περισσότερο από 398.000.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17