search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:28
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Βαρουφάκης: «Τέλος στην αλληλοδαιμονοποίηση των λαών!» (Photo)

08.04.2020 18:25
Βαρουφάκης: Ο Μητσοτάκης είναι αναγκασμένος να κάνει πρόωρες εκλογές, πριν πει το ναι σε όλα που ετοιμάζει - Media

 

Την οργή του επικεφαλής του DiEM25/ΜεΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε ένα μπλουζάκι που πουλιώταν μέσω του καταστήματος της Amazon στην Ιταλία και το οποίο ήταν εμφανώς προκλητικό.

Το μπλουζάκι απεικονίζει τον ίδιο τον Γ. Βαρουφάκη να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο και τη φράση «F@KC YOU GERMANY».

Ο Γ. Βαρουφάκης έγινε έξαλλος με το προϊόν αυτό και όπως ανέφερε, «όλις είδα αυτή την προσβλητική διαφήμιση στο AMAZON-IT. Το DiEM25 ήρθε αμέσως σε επαφή με την Amazon απαιτώντας την απόσυρσή του. Είμαστε ενιαίο πανευρωπαϊκό, διεθνιστικό κίνημα, άρα ΚΑΙ (περήφανα) Γερμανικό. Τέλος στην αλληλοδαιμονοποίηση των λαών!».

 

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το μπλουζάκι φαίνεται ότι εκφράζει πολλούς Ιταλούς οι οποίοι είναι οργισμένοι με τη στάση της Γερμανίας για το θέμα της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30