search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41
MENU CLOSE

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ένοπλος άνοιξε πυρ και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του

08.04.2020 18:25
Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος του δήμου έκλεβε με υπηρεσιακό γερανό αυτοκίνητα - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από καταγγελία ότι ένοπλος άνοιξε πυρ με στόχο πρόσοψη πολυκατοικίας και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του, σύμφωνα με το ethnos.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 19.30, απόγευμα Τετάρτης, άντρας πακιστανικής καταγωγής τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση αναφέροντας ότι γείτονάς του που κατοικεί στην απέναντι πολυκατοικία πυροβόλησε σε βάρος του -χωρίς να πετύχει το στόχο του- και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιουλιανού 73 στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, με τον Πακιστανό να τους υποδεικνύει που βρίσκεται ο ένοπλος. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε μία οπή στον τοίχο της πολυκατοικίας του Πακιστανού από τον πυροβολισμό.

Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τον ένοπλο για να παραδοθεί εκείνος δεν υπάκουσε.

Έτσι, στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα προσπαθεί να πείσει τον άντρα να παραδώσει το όπλο του και να βγει έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41