search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το νέο σποτ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» (Video)

08.04.2020 18:31
Η λίστα με τα 1.232 ΜΜΕ που μοιράστηκαν την καμπάνια των 20 εκατ.(pdf)  - Media

 

Νέο σποτ στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» ανέβασε στο Youtube η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Το σποτ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αναδεικνύει την προσφορά όλων όσων εργάζονται με αυταπάρνηση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  αλλά και για να φροντίσουν για την προστασία εκείνων που μένουν στο σπίτι.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε τα εξής:

“Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές! Το νέο μας βίντεο για όλους τους περήφανους Έλληνες που προσπαθούν με συνέπεια! Η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε έχει ένα ρόλο για όλους μας.Ένα ρόλο που αν παίξουμε όπως πρέπει, με ευαισθησία, αλλά και με δύναμη, θα μας οδηγήσει στο τέλος αυτού του δύσκολου δρόμου.

Στην πατρίδα μας, εμείς οι Έλληνες με τη στάση μας, γινόμαστε παράδειγμα για όλο τον κόσμο,σε μια συγκυρία που δυστυχώς παραδοσιακές δυνάμεις του πλανήτη έδειξαν ανέτοιμες για μία τέτοια δοκιμασία. Και αυτό θέλει να αναδείξει με την καμπάνια της η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Μία αποτύπωση της πραγματικότητας, και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ,σε όλους μας που στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε την πανδημία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:54