search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:27
MENU CLOSE

Παναγιώτης Γιαννάκης: Το ματς με τον ιό δεν έχει τελειώσει, το τέλος το σφυρίζει ο κ. Τσιόδρας (Video)

08.04.2020 19:12
Παναγιώτης Γιαννάκης: Το ματς με τον ιό δεν έχει τελειώσει, το τέλος το σφυρίζει ο κ. Τσιόδρας (Video) - Media

 

Στον αγώνα με τον κορωνοϊό τι σύστημα πρέπει να ακολουθήσουμε; Στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να απαντήσει ο πολυνίκης τεχνικός Παναγιώτης Γιαννάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Γιαννάκης τόνισε ότι ο κορωνοϊός «είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί».

Με όρους μπάσκετ «η άμυνα ζώνης είναι η εκείνη που θα μπορούσε να δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να προστατέψουμε το σπίτι, τους δικούς μας ανθρώπους και να δώσουμε την ευκαιρία στον κ. Τσιόδρα να πανηγυρίσουμε μαζί του στο τέλος».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε τη σημασία που έχει η υπομονή αυτές τις στιγμές «γιατί η ανατροπή του σκορ είναι πολύ εύκολο να γίνει» και υπογράμμισε: «Τώρα ήρθε η ώρα να μείνουμε στο σπίτι και να έχουμε υπομονή, γιατί το ματς δεν έχει τελειώσει».

Αυτήν την περίοδο η ομάδα πάει καλά, πρόσθεσε, αλλά το τέλος «το σφυρίζει ο κ. Τσιόδρας με υπομονή και καθαρό μυαλό». Ο κ. Τσιόδρας, συμπλήρωσε, «έχει δώσει πάρα πολύ σημαντικές κατευθύνσεις και τα στελέχη του πραγματικά αξίζουν τη συμπαράσταση και το χειροκρότημά μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:27