search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:31
MENU CLOSE

“Στο κόκκινο” ο υδράργυρος

07.07.2012 07:35
"Στο κόκκινο" ο υδράργυρος - Media

Για “τα καλά” μπαίνει το καλοκαίρι με το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες να αναμένεται να αγγίξει τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Για “τα καλά” μπαίνει το καλοκαίρι με το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες να αναμένεται να αγγίξει τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, που όμως δεν θα ξεπεράσει τους 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα έξι μποφόρ, ενώ στις βόρειες περιοχές της χώρας, κυρίως στη Μακεδονία, την ορεινή Θράκη, αλλά και τις ορεινές περιοχές της Λάρισας, ενδέχεται να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Από τη Δευτέρα -και κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Το απόγευμα της Τετάρτης στα κεντρικά και βόρεια της χώρας θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις και μπόρες κυρίως στις ορεινές περιοχές.
Από το βράδυ της Τετάρτης και την Πέμπτη ο καύσωνας θα υποχωρήσει, με πτώση της θερμοκρασίας, που ωστόσο θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, με μέγιστη θερμοκρασία στους 37- 39 βαθμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:28