search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:03
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Το 25% των καναλιών εκτός μέτρησης

09.04.2020 05:32
Τηλεόραση - ΣΚΑΪ: Τι σχεδιάζει ο σταθμός για την επόμενη σεζόν  - Media

 

Η αύξηση του όγκου τηλεθεατών στην τηλεοπτική οθόνη αύξησε κατά αναλογία και την τηλεθέαση των «άλλων» καναλιών, που δεν καταγράφονται στην εβδομαδιαία μέτρηση της Nielsen. Ένα ποσοστό κατά μέσο όρο 25% την εβδομάδα μοιράζεται στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς όλης της χώρας.

Σύμφωνα με τις typologies για την Αττική η αύξηση τηλεθέασης είναι επίσης σημαντική, ενώ το ποσοστό μοιράζονται οι σταθμοί Kontra, Action 24 και Attica TV, κανάλια που έχουν και τη μεγαλύτερη θεαματικότητα, μαζί με το μουσικό MAD TV. Η θεαματικότητα αφορά και τους υπόλοιπους σταθμούς της Αττικής, οι οποίοι όμως καταγράφουν σαφώς μικρότερα ποσοστά, δηλαδή το ΑΡΤ, το Blue Sky, το Extra, το Channel 9, το High Channel και το Νέο Κανάλι. Τα περισσότερα από αυτά, με εξαίρεση το Blue Sky, δεν διαθέτουν ενημερωτικές εκπομπές αλλά telemarketing.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:02