search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Γυναίκα συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ επειδή… έγλειψε προϊόντα 1800$ – Η «απίθανη» κατηγορία που της απαγγέλθηκε

09.04.2020 08:48
Γυναίκα συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ επειδή... έγλειψε προϊόντα 1800$ - Η «απίθανη» κατηγορία που της απαγγέλθηκε - Media

 

Μια κάτοικος της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή… έγλειψε τρόφιμα και άλλου είδους προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.800 δολαρίων σε σουπερμάρκετ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Οι ιθύνοντες του σουπερμάρκετ στο Σάουθ Λέικ Ταχόε, στα σύνορα με την Νεβάδα, κάλεσαν την αστυνομία καθώς “μια πελάτισσα έγλειφε προϊόντα διατροφής” εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού, διευκρίνισε χθες Τετάρτη στο AFP ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Κρις Φιόρε.

Όταν έφτασαν ο αστυνομικοί, η γυναίκα είχε φορέσει και κοσμήματα που πωλούνται από το κατάστημα, τα οποία είχε επίσης γλείψει.

Σύμφωνα με τον Φιόρε, η ύποπτη, η 53χρονη Τζένιφερ Ουόκερ, είχε γεμίσει το καροτσάκι της με διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων κρέας και οινοπνευματώδη, τα οποία δεν μπορούσε να πληρώσει.

Η ίδια τέθηκε υπό κράτηση για βανδαλισμό, ενώ τα προϊόντα που είχε γλύψει χρειάστηκε να καταστραφούν λόγω των φόβων μόλυνσης από την Covid-19.

Πηγή ant1news.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:05