12/07/2020 16:08:17

Σέρρες: Φασιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του προέδρου της κοινότητας Κερκίνης (Photos/Video)

Σέρρες: Φασιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του προέδρου της κοινότητας Κερκίνης (Photos/Video) - Media

 

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Σερρών για τους Πρόσφυγες καταγγέλλει επίθεση φασιστών στο αυτοκίνητο του προέδρου της κοινότητας Κερκίνης Σερρών, κου Θεόδωρου Καρατζίκου.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Κερκίνης Σερρών είχε ανακοινώσει την προηγούμενη ημέρα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης οτι στέκεται δίπλα στον πρόεδρο της κοινότητας του Προμαχώνα, κο Λεωνίδα Σπύρου, στη συλλογή ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται φυλακισμένοι στις άθλιες εγκαταστάσεις στο Κλειδί, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Η αλληλεγγύη των ανθρώπων εκφράζεται δημόσια και ανοιχτά, με το μέτωπο στο ήλιο. Οι ξενόφοβοι, οι ρατσιστές και οι φασίστες ανήκουν στη μαύρη πλευρά της ιστορίας, κρύβονται και δρουν στο σκοτάδι, πάντα με τις πλάτες της εξουσίας και για λογαριασμό της.

Τέτοιου είδους ενέργειες δεν τρομάζουν κανέναν και καμία μας. Η αλληλεγγύη διαπαιδαγωγεί τα παιδιά μας με ανθρωπιά και δίνει δύναμη στους ανθρώπους να συνεχίσουν να παλεύουν για μία καλύτερη ζωή και ένα αξιοπρεπές μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.