search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:34
MENU CLOSE

Ελένη Φιλίνη: Οι δυο ερωτήσεις που την εκνευρίζουν και που οι δημοσιογράφοι δε σταματούν να της κάνουν

09.04.2020 11:54
Ελένη Φιλίνη: Οι δυο ερωτήσεις  που την εκνευρίζουν και που οι δημοσιογράφοι δε σταματούν να της κάνουν - Media

 

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Espresso” παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- τις δυο ερωτήσεις που δέχεται συχνά και που, ωστόσο, προκαλούν τον εκνευρισμό της.

Πρόκειται για δύο θέματα πολύ προσωπικά που έχουν να κάνουν με την απόφασή της να μην παντρευτεί και να μην κάνει ποτέ παιδί.

Αν και έχει απαντήσει πολλές φορές, οι ερωτήσεις αυτές ξαναγίνονται. Ωστόσο, η ίδια δεν επιθυμεί να βάλει όρο να μην της τίθενται και το αφήνει στη διακριτικότητα του εκάστοτε παρουσιαστή ή δημοσιογράφου.

“Μια πρόσκληση σε εκπομπή ή περιοδικό ή εφημερίδα είναι τιμητική για κάθε καλλιτέχνη. Οι όροι είναι για τα συμβόλαια! Εμείς κάνουμε κουβέντα, με ρωτάνε, απαντώ. Δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου και δεν το έχω κάνει ποτέ. Ειδάλλως, δεν αποδέχεσαι την πρόσκληση. Αν δεν το καταλαβαίνει ο παρουσιαστής ή ο δημοσιογράφος, εγώ δεν επιθυμώ να τον προσβάλω. Οι απαντήσεις μου είναι πάντα οι ίδιες.” αναφέρει, μεταξύ άλλων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31