search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:42
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον

09.04.2020 12:31
Κορωνοϊός: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον - Media

 

Σταδιακά βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του St Thomas του Λονδίνου ακολουθώντας την θεραπεία για τον Covid- 19, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε υπουργός της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την κατάστασή της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού από τον υπουργό Πολιτισμού, ‘Ολιβερ Ντάουντεν, ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει στην Εντατική, δεν είναι διασωληνωμένος και δεν έχει συμπτώματα πνευμονίας. Δεν είναι επίσης συνέχεια ξαπλωμένος, μιλάει κανονικά και αστειεύεται με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

«Νομίζω ότι τα τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα γι΄αυτόν», επισημαίνει ο Βρετανός υπουργός.

Με βάση τις ανακοινώσεις της Ντάουνινγκ Στριτ, η πρόοδος του Βρετανού πρωθυπουργού είναι σταθερή κι έχει επαφές με όσους χρειάζεται, χωρίς να διευκρινιστεί ποιες είναι οι επαφές αυτές, κι αν σε αυτές συγκαταλέγεται η σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς, που έχει και η ίδια νοσήσει από τον κορωνοιό και σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43